Stiltips för män

Liksom kvinnor är det bra om män också tänker på sin garderob för att alltid kunna vara välklädd. Varje man har stor nytta av att ha några bra basplagg i sin garderob. Basplagg är grunden i en garderob och sådana plagg fungerar att bära övertid. I en basgarderob har bland annat chinos tillsammans med kostymer, t-shirts och jeans en given plats. Sådana plagg går att kombinera med det mesta. Chinos är de perfekta byxorna att ha i garderoben. Du kan med fördel ha flera chinos i olika färger. På sommaren passar ljusa chinos väldigt bra tillsammans med skjorta. På vinterhalvåret är mörka färger mer passande. Det finns också chinos i olika modeller. Pröva olika modeller för att hitta en eller flera som sitter bra på dig. Jeans är också byxor som är perfekta att ha. Både chinos och jeans kan du använda likväl på fritiden som på fest.

Hitta din stil

Du kan bygga upp din stil med olika basplagg och de kan vara grunden för din look varje dag. Att ha en basgarderob gör att det är enkelt att kliva upp på morgonen och klä dig. När du väljer kläder är det viktigt att du köper plagg som passar dig. Du kan experimentera dig fram om du inte riktigt har hittat din stil eller vad du tycker om. En del passar bättre i v-ringade t-shirts medan andra passar mycket bättre med en rund hals. Samma sak gäller när det kommer till jeans och skor.

Lägg tid på frisyren och huden

Frisyren är en av de viktigaste “accessoarerna” en man kan ha. Se till att vårda din frisyr på ett bra sätt med bra produkter oavsett vilken längd du har på håret. Något som en del män glömmer bort att tänka på är hyn. Du behöver ta hand om dig själv och din hy på ett bra sätt. Det kommer göra att du ser bättre ut och samtidigt att du känner dig finare.

Satsa på fina accessoarer

Att leka med lager på lager är något som du kan testa. Det är ett modehack som kan användas dagligen och något som du kan ha med dig i bakfickan när du inte känner någon inspiration. Att välja rätt accessoarer till dina plagg är viktigt för att du ska få en bra helhet. Accessoarer och smycken gör din outfit mer personlig. Hitta ett par bra accessoarer som du enkelt kan matcha med plagg i din garderob. Slipsar är något som är bra att ha i garderoben. Satsa på breda slipsar; det gör att bröstet upplevs som större och ger dig en manlig look.